Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emra spelar igen

NA har snappat upp att ÖSKs föredetting Emra Tahirovic gör mål igen. Emra har just, tillsammans med sina eventuellt framtida lagkamrater i FC Wil, avslutat ett veckolångt träningsläger  i södra Spanien. I matchen mot det spanska nivå-fyra laget Racing Club Portuense blev Emra inbytt med en kvart kvar att spela och hann med att göra lagets sista mål till 4-2 med några minuter kvar. Emra medverkade redan tidigare i veckan i en träningsmatch mot det kinesiska landslaget, men fick då vänta till den 86:e minuten innan han blev inbytt.

Emras problem har ju alltid varit att den fysiska kapaciteten inte motsvarat han fotbollstekniska kunnande. Därför är det väl inte så positivt att se, att han inte fick så värst många minuter att visa upp sig på. Återstår att se om han visat tillräckligt på träningslägret för att motivera ett kontrakt med den schwiziska div 2-klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.