Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongsabonnemang + Försäsongskort

ÖSK annonserar idag i papperstidningen att de inkluderar för de som nu tecknar ett säsongsabonnemang även ett försäsongkort (värde 200 kronor). Erbjudandet är dock begränsat till de första 200 som tecknar ett abonnemang. Det står dock ännu inte något om detta på ÖSKs egen hemsida.

Ett bra erbjudande även om det givetvis är tråkigt för de som just tecknat/förnyat sina abonnemang utan att ha fått något försäsongkort. En nackdel med att teckna säsongsabonnemnag nu är dock att de platser som var upptagna förra året ännu inte är tillgängliga. Dessa är nämligen fortfarande reserverade för de som hade dessa platser förra året. Först den 6 februari kommer dessa platser att släppas. För att göra det attraktivare att köpa säsongsabonnemnagen redan nu skulle kanske ÖSK fundera på att införa en bytesrätt så att de som nu tecknar en ”dålig” plats kan byta upp sig till en bättre som blivit ledig när spärren hävs. Nu kan man iofs. säkert göra detta ändå, men det kan ju vara bra att upplysa om möjligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.