Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsongskortet

ÖSK informerar på sin hemsida på nytt om sitt försäsongskort. För 200 kronor får man tillträde till försäsongens alla träningsmatcher samt de två cupmatcherna som spelas på Behrn Arena. Utan tvekan ett bra erbjudande för dem som vill se hur ÖSK förbereder sig för Superettan.

Tyvärr är ÖSK inte helt tydliga med vad som gäller för medlemmar. ÖSK Fotbolls medlemmar har ju fritt inträde på alla träningsmatcher så enligt bloggens beräkningar går det jämnt upp mellan att köpa ett försäsongskort alternativt se träningsmatcherna gratis och betala för cupmatcherna (som Bloggen baklänges räknat fram kommer att kosta 100 kr per match).

Bloggen har också noterat en ny träningsmatch som kommer att spelas dagen efter det att man möter Västerås SK. Motståndare i den nyinlagda träningsmatchen är Eskilstuna City, liksom Västerås SK ett div 1-lag. Med tanke på att ÖSKs tilltänkta trupp detta år knappast ens räcker till för att fylla en normalstor bänk verkar det här vara en uppgift för bänkspelare och spetsgrupp plus några spelare från U19-truppen. City avslutade för övrigt förra årets seriespel på placeringen före Västerås SK, så frågan är om man från ÖSKs sida vill toppa laget i den ena matchen och spela med reserverna i den andra eller om man väljer att matcha två jämnstarka lag mot VSK resp. City.

Tillägg: Se kommentar från Erik Wärlegård, ÖSK.

1 kommentar – kommentera

Erik Wärlegård

Båda matcherna helgen den 1 och 2 februari ses som A-lagsmatcher och det kommer att matchas mixade trupper till båda matcherna.

När det gäller entré för medlemmar är det fritt på träningsmatcherna. Entrén för Cupen är inte spikad, men som du spekulerar i brukar vi ta 100:- för dessa med fri placering. Tanken med försäsongskortet är att locka en bred målgrupp till matcherna för att bygga intresse. Det är svårt att skräddarsy ett erbjudande så att det matchar exakt alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.