Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny klubbkamrat för Almebäck

Det är inte bara här i länet som spelare tar det förbjudna steget. Även i Brugge har det hänt när Eidur Gudjohnsen nu går från Cercle Brugge till Michael Almebäcks Club Brugge. Gudjohnsen som bara varit hos Cercle Brugge under hösten har nu skrivit på ett kontrakt på ett och ett halvt år för sin nya klubb.

Beträffande Michael Almebäck verkar han ha halkat rätt långt ner i klubbens spelarhierarki. Brugge befinner sig just nu på ett tränings-/matchläger i Marbella och Almebäck har bara fått 20 minuters speltid i de tre matcher laget spelat där. En utlåning av Almebäck lär för övrigt ha erbjudits som delbetalning i samband med köpet av Gudjohnsen, men förslaget avfärdades med att Cercle Brugge inte var intressare av spelare som inte är ordinarie. Helt klart är att Club Brugge nu försöker göra sig av med Almebäck som man inte anser kan försvara sin plats i laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *