Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre startelvor för Yasin

Ahmed Yasin har varit med från start i samtliga tre gruppspelsmatcher som det irakiska landslaget spelat i årets Gulf Cup. Alla tre slutade med seger för hans lag som i tur och ordning besegrade Saudiarabien med 2-0, Kuwait med 1-0 och slutligen Yemen med 2-0. Ahmed ingick som sagt i startelvan i samtliga dessa tre matcher, men han fick inte spela full tid i någon av dem. I saudimatchen var det dock nära, han byttes ut så sent som i den 84:e minuten. I match nr 2 och 3 blev det sedan inte lika mycket speltid, eftersom han blev utbytt redan i den 56 resp. 55 minuten. I samtliga tre matcher har han spelat innermittfältare till höger.

Irak går nu vidare till slutspelet där man på tisdag i sin semifinal kommer att få möta värdnationen Bahrein. Finalen och matchen om tredje pris spelas på fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *