Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rama skall provspela

NA har listat ut vart Valdet Rama tagit vägen (eller om det var så att man frågade någon hos ÖSK rakt av). Han har ju inte varit på plats då årets träning dragit igång. Det visar sig nu, att han är i Schweiz där han skall provträna med FC St Gallen från och med i morgon. Vi får väl hoppas att han är i form och kan övertyga galonerna om att han är den anfallare han behöver. För när han inte är i form är han usel, det vet vi alla som såg honom spela förra året.

Från ÖSK ser man positivt på saken och hoppas till och med att få en liten slant för övergången. Men först måste han som sagt prestera brav på provträningen. Bloggen är dock en smula tveksam till om försäljningsförsöket kommer att lyckas. Hans tilltänkta klubb ligger trea i den schweiziska ligan och bör rimligen ställa höga kvalitetskrav på sina spelare.

Eidur Sigurbjörnsson är enligt tidningen på väg tillbaka till Island och sin moderklubb Vestmannaeyja.Om det rör sig om en utlåning eller att man avslutar kontraktet framgår inte. Med tanke på att Eidur har kontrakt till och med år 2015 så är väl det troligaste att det handlar om en utlåning.

Slutligen så lånas Miralem Malic ut för säsongen till Karlstad BK. Miralem har tydligen kontrakt även över denna säsong. Han blir 21 i år, vilket innebär att han varit för gammal även för U21-orna om den truppen varit kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.