Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre år för Nilsson

En Tobias ut och en annan Tobias in. ÖSK meddelar idag, att man kommit överens med Tobias Nilsson om att han skall representera de svartvita under de nästkommande tre åren. Inte någon större överraskning sedan igår, då Östgötacorrespondenten ”avslöjade” vad som var på gång.

Med Nilsson får ÖSK en erkänt passningsskicklig spelare, som även kommer att bidra med längd och tyngd till ÖSKs lite småväxta centrala mittfält. ÖSKs nyförvärv kommer närmast från Åtvidabergs FF, där han inte riktigt lyckades etablera sig. Dessförinnan har han fem säsonger (varav fyra som startspelare) hos Falkenbergs FF på sin CV.

Bloggen tycker, att det är bra att få in ytterligare en spelare med praktisk och relativt färsk erfarenhet från Superettan. Lag som flyttas ned från allsvenskan får ofta problem att anpassa sig till de annorlunda förutsättningar som gäller i den näst högsta serien. Då är det givetvis bra att få in en spelfördelare som gjort bra ifrån sig i denna miljö. Falkenberg var ju inte heller ett lag som fick några poäng gratis så man kan nog anta, att Nilsson vet en hel del om vad det handlar.

ÖSK: Tobias Nilsson klar för ÖSK Fotboll
NA-tv: Nilsson klar för ÖSK (text och video)
Åtvidabergs FF: Tobias Nilsson lämnar för Örebro SK
Svartvitt: ÖSK värvar mittfältare
Svenska Fotbollsförbundet: Personlig statistik mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.