Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson nära ÖSK

Knappt har Corren.se meddelat, att Tobias Nilsson kommer att lämna Åtvidabergs FF för en klubb i Superettan innan Fotbollskanalen kan fylla på med att den klubben är Örebro SK. Av allt att döma verkar ÖSK och Nilsson vara överens om villkoren och vad som nu återstår är att klubbarna kommer överens om en ersättning. Eftersom Nilsson inte verkar ha tagit någon stadig plats på ÅFFs mittfält låter det inte som någon omöjlighet att de kommer att göra det under de närmaste dagarna. Ja, kanske allt är klart redan i morgon.

Fotbollskanalen: Mittfältare byter Åtvidaberg mot Örebro: ”En jättebra fotbollsspelare”
NA: Allsvensk mittfältare nära ÖSK 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.