Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ljung inför träningsstarten

Per-Ola Ljung har nog en hel del att fundera på inför försäsongens start.

ÖSKs A-trupp startade idag sitt arbete inför 2013 års säsong med en avstämning av var spelarna står konditionsmässigt. Den så kallade jo-jo testen körde man den här gången i Friidrottshallen. ÖSKs Mikael Karlgren som var på plats med kamera och inspelningsutrustning fick bland annat snabbt ihop en femminutersintervju med P-O Ljung inför den nya säsongen.

Enligt Ljung kan vi vänta oss några intressanta nyförvärv till klubben för att spetsa till konkurrenssituationen på ett par positioner. Ljung ville inte säga så mycket mer, men han verkade rätt nöjd med de potentiella nyförvärven.

Ett tänkbart nyförvärv skulle möjligen kunna vara Åtvidabergs mittfältare Tobias Nilsson. Nilsson kom till ÅFF inför den förra säsongen, han skrev ett treårskontrakt, men nu uppger Corren.se, att han redan är på väg att lämna klubben för att gå till en klubb i superettan. Enligt tidningen har det i alla fall tidigare ryktats om ett intresse från ÖSKs sida för spelaren. Nilsson är bland annat en duktig passningsspelare som för två år sedan, då han spelade för Falkenbergs FF, vann Superettans assistliga med 11 målgivande passningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.