Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yasin har skaffat agent

I dagens papperstidning kan man läsa, att Ahmed Yasin har engagerat agenten Patrick Mörk för att sköta hans kontraktuella åtaganden. (Eller om det nu var tvärtom – alltså att det var Mörk som införlivade Yasin till sin intressessfär). Hur som helst verkar avsikten vara att försöka finna en ny klubb för spelaren innan årets Superetta har börjat.
– Förhoppningen är att Yasin inte behöver spela i superettan 2013, men han har två år kvar på avtalet med ÖSK så det måste givetvis respekteras, säger Mörk till tidningen.

Enligt Mörk finns det ännu inte något konkret intresse för Yasin, men det ryktas en hel del. Givetvis dyker det i ett läge som detta upp ett antal lycksökare som på ren spekulation lovar att fixa en ny klubb åt honom om han bara skriver på ett avtal. Yasin skall ha credit för att han varit klok nog och skaffat sig vad som verkar vara en seriös agent i ställer för någon oseriös som typ Oliver Cabrera.

Avgörande för Yasins närmaste framtid bli säkert hur han lyckas i Gulfmästerskapen som startar om några dagar. Fortsatt bra insatser där (plus några mål) skulle nog öppna vägen för ett klubbyte för hans del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.