Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yasin flyttar gärna

FotbollDirekt har kollat läget med Ahmed Yasin. ÖSK-spelaren kom nyligen hem från de västasiatiska mästerskapen, där han gjorde sitt första landslagsmål för Irak. Efter någon vecka i Örebro bär det söderut till Bahrein igen för spel med det irakiska landslaget i Gulf Cup of Nations. Den första matchen spelas mot Saudiarabien den 6 januari.

Enligt Yasin har hans spel i det irakiska landslaget gjort att agenter från regionen börjat höra av sig för att informera sig om hans status. Något som han förmodligen uppskattar eftersom han inte verkar vara så värst intresserad av att följa med ÖSK till Superettan.

Jag skulle kunna tänka mig att det faktum att han ännu inte lyckats säkra en plats i ÖSKs startelva bidrar till hans önskemål om ett miljöbyte.

1 kommentar – kommentera

warfen

ahmed yasin är verkligen kung

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *