Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jansson väntar

NA skriver ikväll, att Oscar Jansson väntar på ett konkret bud från ÖSKs sida. Av artikeln att döma verkar han vara helt inställd på att spela med ÖSK om tillfälle erbjuds. ÖSK har så här långt visat sitt intresse, men inte gått så långt som till att gå in i regelrätta kontraktsförhandlingar. Något som man inte heller lär kunna göra innan man har lyckats avsluta Jonas Sandqvists kontrakt på ett eller annat sätt.

NA hävdar, att ÖSK faktiskt fått en förfrågan från en allsvensk klubb om att köpa (?) loss Sandqvist. Om det verkligen skulle förhålla sig är det väl inte så mycket att fundera på. Speciellt inte om man till och med kan få en slant för att man avstår honom. Men det är nog att hoppas på för mycket, tror bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.