Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dubbla världar för Ahmed Yasin

Fotbollsmagasinet Offside har i sitt senaste nummer uppmärksammat Ahmed Yasin och de två fotbollsmiljöer han levt i under det senaste året. Hos ÖSK har han fått begränsat med speltid, även om P-O Ljung släppt fram honom mer än vad Sixten Boström gjorde. I det irakiska landslaget är han däremot på väg att etablera sig som en startspelare med VM-kvalmatcher och allt vad det innebär i form av stor medial uppmärksamhet. Idag lägger Offside ut vad som väl närmast är en videointervju med honom på sin hemsida.

Offside: ÖSK-talangen – Zicos guldklimp (video)

Tidningens abonnenter fick sitt nummer redan förra veckan och lösnummerköparna kommer att kunna köpa sitt exemplar denna vecka. Förutom reportaget om Ahmed Yasin innehåller nummret även en redogörelse för hur djup krisen i GAIS är – något som har en viss ÖSK-anknytning, eftersom Alexander Axén finns med på ett hörn i den berättelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *