Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sandqvist oönskad

NA skriver i sin pappersutgåva idag lite mer om Jonas Sandqvist och om läget i truppen.
– Vi jobbar med hans agent för att hitta en ny miljö åt Jonas. Det handlar i grunden om speltid, säger Magnus Sköldmark till NA:s Lasse Wirström

Det verkar alltså som om ÖSK bestämt sig för att det i dagsläget är Tomer Chencinski som är klubbens förstemålvakt, något man inte sagt tidigare. När det gäller en eventuell ersättare till skåningen så tycks Oscar Jansson ha något av en pole position.
– Oscar är en väldigt intressant målvaktstyp och har den bakgrund och inställning som vi vill ha hos alla spelare i den bantade trupp vi håller på att forma, säger Sköldmark.

Beträffande arbetet med nästa års trupp verkar man från ÖSKs sida tycka, att man mer eller mindre har läget under kontroll. Två till tre nya spelare skall in, vilket översätts till en målvakt, en försvarsspelare samt en mittfältare. Tidigare har man från ÖSKs sida talat om en spelare för varje lagdel och det verkar alltså som om  det inte skulle bli någon ny anfallare.

Truppen kommer dock inte att vara klar förrän man lyckats ”göra sig av med” de spelare som inte ingår i planerna för nästa år. Från ÖSKs sida säger man (alltså Sköldmark), att man jobbar med att hitta andra miljöer åt de spelare som inte ingår i planerna. Intressant att notera att miljötänket gjort ett insteg även vid planerandet av fotbollstrupper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.