Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKare på landslagsuppdrag

Kalle Holmberg och Ahmed Yasin har representerat sina respektive länder under den landskampsperiod som lamslagit spel i de nationella ligorna denna vecka. Kalle var uttagen till det krafigt föryngrade U21-landslaget och han fick förtroendet att starta som anfallande spets i en 4-2-3-1 uppställning då Sverige mötte Tjeckien på bortaplan. Efter den första halvleken blev han utbytt mot IFK Göteborgs Niklas Bärkrot, något som enligt Kalle var uppgjort redan innan matchen började.  NA skrev några rader om matchen, men koncentrerade sig mest på Jacob Rinne, som inbytt inför andra halvke hade ”oturen” att bädda för tjeckernas ledningsmål. Matchen slutade för övrigt 1-1.

NA: Rinne om tavlan: ”Nonchalant”

Ahmed Yasin fick spela hela matchen då Irak på sin ”hemmaplan” i Doha, Qatar besegrade Jordanien i en kvalificeringsmatch för VM i Brasilien med 1-0.

NA: Yasin vinnare i VM-kval

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.