Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wikström bäst enligt NA

NA gör i dagens papperstidning en redovisning av hur de betygsatt årets spelare i ÖSK-truppen. Kanske inte så överraskande är det ÖSKs lagkapten och mittbacksklippa Magnus Wikström som har fått det högsta snittbetyget. Magnus gör ju sällan en dålig match och sina brister i snabbhet kompenserar han på ett utmärkt sätt genom sin förmåga att läsa spelet och att vara på rätt plats när det hettar till. Wikström själv verkar dock lite förvånad över utmärkelsen och frågar för säkerhets skull om NA räknat rätt.

Tvåa på listan och bara en hundradel efter Wikström var Tomer Chencinski, som ju NA för några dagar sedan valde att närmast totalsåga som en av årets värvningsfloppar. ”Tokutrusningar resulterar i galna baklängesmål gång på gång – kan ingen låsa fast karln vid stolpen?, tyckte tidningens betygsättare då. Näst bäst i årets ÖSK tyckte samma (?) betygsättare nu. Jag antar att de är nöjda med den där hundradelen som avgjorde rankingen till Wikströms fördel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.