Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Samuelsson: ÖSK vill behålla mig

 

Blir Behrn Arena Peter Samuelssons hemmaplan nästa säsong?

Värmlands Folkblad har talat med Peter Samuelsson efter Degerfors lyckade försvar av statusen som Superetta. Samuelsson säger, att ÖSK vill ha tillbaka honom och att han talat med klubben om detta. Samtidigt håller han öppet för att det skulle kunna bli en annan lösning.
– Sen vet man aldrig vad som händer, säger han till tidningen.

Det ligger rimligen inte i någon av parternas intresse att i det här läget bränna några broar. ÖSK vet inte vilka som kommer att ingå i truppens anfallskader nästa säsong. I dagsläget är det väl bara Shpetim Hasani som känns säker. Andreas Haddad och William Atashkadeh har båda fått tillbringa alltför mycket tid vid sidan av planen under sina två år hos ÖSK för att de skall kunna kännas som naturliga val att ha i truppen nu när ekonomin blir mer begränsad. Beträffande Alhassan Kamara vet ingen hur AIK eller Kamara för den delen ställer sig till en fortsatt utlåning för spel i Superettan. Mycket hänger väl på om AIK på något sätt ”får loss” Bangura från Celtic eller ej.

Säkrast därför för ÖSK att inte göra sig av med Samuelsson i detta läge, speciellt inte eftersom han ånyo visat att han är en pålitlig målgörare i Superettan. Innan frågan om dessa spelares framtid avgjorts så lär ÖSK inte kunna ge något definitivt besked beträffande Samuelsson heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.