Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Medlemsmöte 28 oktober

ÖSK-medlemmarnas Höstmöte har i år fått byta namn till Öppet Dialogmöte och arrangemanget kommer dessutom att vara tillgängligt för supportrar som (ännu) inte är medlemmar i föreningen. ÖSK informerar på sin hemsida om mötet och där finns även en anmälningsblankett som man kan fylla i och sedan klicka på för att få vara med på evenemanget. ÖSK skriver att man bland annat kommer att informera om den framtida organisationen och om övergripande mål och strategier. På båda punkterna lär man behöva genomgripande förändringar på grund av årets usla sportsliga och ekonomiska resultat.

Mötet kommer att hållas den 28 oktober som en uppmjukning inför ÖSKs match mot IFK Göteborg. Mötet börjar kl. 13:00 på en ännu inte bestämd plats. Var man skall vara kan man väl inte bestämma förrän man vet hur många som vill komma. Som ett litet tack för besöket kommer deltagarna att få en ”Gå två till priset för en”-biljett till IFK-matchen som börjar kl. 16:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.