Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Landslagsmål för ÖSKare

ÖSK har några spelare som är iväg på landslagsuppdrag och som dessutom presterat bra för sina respektive lag. Kalle Holmberg var uttagen till P19-landslagets dubbellandskamp mot Finland och fick speltid i båda matcherna. Inte npg med det – han gjorde även mål i båda, vilket innebar seger i den första matchen och ett räddat oavgjort resultat i den andra. Det här var P19-truppens sista landskamper så i fortsättningen kommer Kalle att få konkurera om en plats i U21-landslaget. Han har onekligen skaffat sig ett bra utgångsläge.

Svenska Fotbollförbundet: 2-1-seger på Studenternas
Svenska Fotbollförbundet: Sverige fick nöja sig med 1-1

Ahmed Yasin är är en medlem av den irakiska landslagstrupp som förbereder sig för en VM-kvalmatch mot Japan. I en tränings- och förberedelsematch mot ett koreanskt lag gjorde Ahmed ett av Irakst mål i en match som slutade 3-0.

NA: Yasins första landslagsmål.
ÖSK: Ahmed Yasin målade i genrepet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.