Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Leonidsson och Malic lånas ut

Karlslunds IF skriver på sin hemsida, att ÖSK kommer att låna ut Simon Leonidsson och Miralem Malic till dem för resten av den här säsongen. De båda spelarna som tillhör ÖSKs U21-trupp har inte fått så värst mycket speltid i år och eftersom ÖSK verkar missa slutspelet i U21 Allsvenskan blir det nog inte så mycket i fortsättningen heller. Karlslund har ett rätt utsatt läge i de nedre regionerna av div 2 och dessutom en trupp som är rätt tunn. I den mån som de två spelarna behövs för spel i U21:an så går det att ordna ändå eftersom deltagandet i den serien inte är klubbundet.

Det börjar bli en riktig ansamling av före detta talangtruppsspelare i Karlslund. Sedan tidigare finns Adam Botvidsson. Adam Eriksson och Gustaf Lundholm (utlånad av Rynninge) där och nu ansluter således två ÖSKare till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.