Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trångt i anfallet

ÖSK som för några veckor sedan knappt verkade ha en anfallare inom synhåll tycks nu vara på väg att drabbas av det motsatta problemet. Två spelare har tagits in genom sommarfönstret – Kamara för hösten och Hasani för framtiden. Dessutom är, enligt gårdagens papperstidning, William Atashkadeh, mer eller mindre klar för spel igen. Till tidningen säger han, att han siktar mot spel redan i Djurgårdsmatchen. Lägg man dessutom till  de tre offensivt lagda mittfältarna Holmberg, Astvald och Yasin, som alla tre med varierande framgång har fått spela anfallare under bristperioden inser man, att P-O Ljung har fått en hel del att fundera över när han skall ta ut laget mot Djurgården.

Beträffande den till synes evigt skadade Andreas Haddad skriver tidningen, att för honom är vägen till matchfitness längre. Ljumskproblemen skall vara avklarade, men han har i stället fått problem med en höft.

Om bloggen skulle tillåta sig att gissa hur det kommer att se ut på fredag så blir det nog Hasani och Yasin i anfallet till att börja med. Om inget oförutsett inträffar blir sedan Kamara inbytt mot Yasin med ca. en halvtimme kvar att spela. Även om Atashkadeh känner sig fräsch och spelsugen så finns det ingen anledning att chansa med honom i dagsläget. Risken är för stor för ett nytt bakslag med tanke på att han knappt kommit i full träning än. Efter Djurgårdsmatchen blir det ett tvåveckors uppehåll och då finns det tid och möjlighet för ytterligare uppbyggnadsträning för hans del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *