Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bedoya till Helsingborg

120811. Kort mellanlandning.
Det verkar inte som om Alejandrop Bedoya planerar någon längre vistelse i Sverige. Kontraktet med Helsingborg sträcker sig bara säsongen ut och sedan är tydligen tanken att han skall låta sig bli värvad av någon kontinental klubb.

Helsingborgs IF: HIF värvar landslagsmittfältare från USA
Helsinborgs Dagblad: Bedoya förstärker året ut

120810.

120809.
Det har ryktats om det ett tag, men nu verkar allt vara klart för en Helsingborgsflytt för Alejandro Bedoya. MLS.com skriver, att han i morgon reser till Helsingborg för att genomgå en medicinsk kontroll innan han eventuellt skriver kontrakt med fjolårets svenska mästare. Att det har dragit ut på tiden en del med övergången beror förmodligen på att Helsingborg ville vara säkra på att minst nå spel i Europaligan innan man tog in Bedoya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.