Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Axén – ett namn för ÖSK?

Det verkar NA att tro efter att ha bytt några ord med ÖSKs VD Jan Karlsson.

NA: ÖSK:s vd öppnar för Axén

Bloggen tror dock, att tidningen missförstått Karlsson å det grövsta. ÖSKs VD vill givetvis inte stänga några framtida dörrar, men konstaterar även att det i dagsläget inte finns några öppningar för Axén in i ÖSKs organisation. P-O Ljung har ju ett alldeles färskt kontrakt med ÖSK som sträcker sig två och ett halvt år framåt i tiden – alltså till utgången av 2014 – och innan dess lär det väl knappast bli något planerat byte på positionen. Speciellt inte som Ljung verkar vara helt inställd på att det kan bli ett besök i Superettan på vägen. Så någon väg för Axén in i ÖSKs organisation verkar det inte finnas för tillfället. Om det inte är så att han kan tänka sig att ta ett steg ner och gå på som assisterande- men det tror jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *