Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Atashkadeh skadad igen

William Atashkadeh, här i samspråk med Armend Alimi, har drabbats av ett bakslag i form av en skadad lårmuskel.

NA skriver, att William Atashkadeh drabbats av en lårskada som man tror kommer att hålla honom borta från fotbollen i minst en månad. William har gått småskadad sedan EM-uppehållet, men gjort framsteg under de senaste veckorna. Det hade till och med talats om att han skulle kunna vara aktuell för en come-back mot BK Häcken på torsdag. Så blir det nu inte och frågan är – med tanke på hans tidigare skadehistorik – om vi får se honom något mera på fotbollsplanen i år.

Situationen är på sätt och vis märklig. Förra året (och även året innan, då han representerade IFK Göteborg) var han skadad till och ifrån i princip under hela säsongerna. I våras kom han tillbaka helt rehabiliterad och jobbade hårt under den matchtäta vårsäsongen utan att det verkade orsaka honom några problem. Men nu tycks fjolårets problem är på väg att återuppstå. Med Andreas Haddad ytterst osäker (med tanke på hans skadehistorik) och med Peter Samuelsson utlånad till Degerfors, så är det nog så att ÖSK måste börja se sig om efter ytterligare en anfallare för resten av året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *