Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sixten till EM

I papperstidningen skriver man idag, att Sixten Boström träffade Björn Åqvist och Jan Karlsson i Örebro under måndagen. Dagen efter reste han sedan till fotbolls-EM i Kiev för att vara med på den allsvenska tränarkonferensen. En resa som varit planerad länge, skriver tidningen. Bloggen undrar dock varför man planerat i en träningsmatch på tisdagen om huvudtränaren
inte skulle vara på plats.

Riktigt vad Sixten skall göra i Kiev som ÖSK kan ha nytta av framgår inte. Det kan väl knappast vara så att han åker dit för att sedan förmedla till P-O vad som avhandlades. ÖSKs nye tränare verkar ju redan veta vad han vill göra med laget. Men om resan var inplanerad sedan tidigare och eftersom ÖSK anser, att han fortfarande är anställd så kan man väl inte stoppa resan i ett så sent skede. Dessutom var den säkert redan betald eller i alla fall anmäld med bindande verkan

Vilken roll Sixten skall ta i ÖSKs framtida organisation verkar man däremot inte ha kommit fram till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.