Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ahmed Yasin till landslagsläger

120607. Ingen speltid med kanske ny turnering.
NA skriver, att Ahmed inte kommer att få spela någonting under Iraks två inledande kvalmatcher. Men enligt hans bror Salar är han aktuell för en arabisk landslagsturnering i Saudi-Arabien somm arrangeras mellan den 24 juni och 6 juli. Återstår att se om ÖSK släpper honom till denna.

120510.
Ahmed Yasin har blivit uttagen till en irakisk landslagssammandragning. Iraks förbundskapten Zico har kallat 30 spelare till ett tvåveckorsläger i Antalya. Meningen är sedan, att av dessa skall 20 spelare tas ut till den trupp, som skall spela VM-kval mot Jordanien den 3:e juni. Ahmeds insatser i Iraks OS-kvallag var uppenbarligen tillräckligt bra för att han skulle få en chans att även kvalificera sig till det ”vuxna” landslaget.

Lägret kommer samtidigt som ÖSK går in i slutspurten före EM-uppehållet.Från ÖSKs sida har man dock inte haft något emot att låta Ahmed vara med på lägret, vilket väl visar att han för närvarande står en bit från ÖSKs förstauppställning.

NA: ÖSK-talang till Zicos landslag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *