Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sixten på väg bort ?

Färdigpekat för Sixten?

Ryktesspridningen kring ÖSKs tränarfråga tyder nu på att Sixten Boström förlorat sin sista match som coach för Örebro SK. Fotbollskanalen uppger att ett formellt beslut kommer att tas vid styrelsemötet på måndag. Kapten Blod skriver, att Sixten redan lämnat Örebro för att resa till Finland. Enligt en av Kaptenens källor beror dock finlandsresan på personliga omständigheter som inte har något direkt med ÖSK att göra. Tillägg: Enligt vad bloggen sedan dess inhämtad så handlade det om väldigt personliga omständigheter – nämligen hans fars begravning.

De ÖSK-källor som Fotbollskanalen varit i kontakt med (Åqvist och Sjögren) verkar inte vara villiga att ge Sixten någon ryggtäckning överhuvudtaget, så det verkar nog som om hans tid i ÖSK nu är över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.