Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stöd med armbågen

FotbollDirekt har hört sig för i ÖSK-lägret hur man ser på Sixten Boströms framtid i klubben. Det stöd han får för fortsatt verksamhet verkar milt sagt ljummet. Både Björn Åqvist och Tobias Grahn konstaterar att eftersom han ännu är klubbens tränare så har han deras stöd, men Åqvist vill inte kommentera hur länge han kommer att ha kvar tränarsysslan.
– Han är vår tränare just nu, men jag kan inte garantera någonting. Om vi har andra planer eller tankar kring tränarfrågan vill jag inte kommentera just nu, svarar Åqvist på frågan om Sizten kommer att vara kvar efter EM-uppehållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.