Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sixtens tid på väg ta slut

NA intervjuade ÖSKs VD Jan Karlsson efter matchen och för första gången indikerar man från ÖSKs sida, att man börjat fundera i termer av ett tränarbyte.
– Vi talar naturligtvis mycket internt om det utsatta läget. Självklart finns det en tidsgräns. Var den går kan jag inte säga nu. Men som sagt: det kommer ett EM-uppehåll då vi måste samla oss, säger Karlsson till tidningen.

Nu är ju inte tränarfrågan något som bolagets VD bestämmer över utan det är något som hanteras av styrelsen. Men Karlsson är så pass slipad att han knappast ger uttryck för åsikter som inte överensstämmer med styrelsens.

Sixten har av allt att döma i bästa fall fram till EM-uppehållet på sig att få till stånd en förändring. Frågan är väl om ens en vinst i någon av de återstående tre matcherna gör så stor skillnad. Sviten av dåliga resultat börjar nu bli så pass lång att en eller annan vinst knappast gör någon skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.