Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadelistan snart kortare

Svartvitts Johannes Avenbrand har stämt av skadeläget med ÖSKs sjukgymnast Martin Magnusson. Det ser faktiskt betydligt bättre ut nu och det är möjligt att några av de långtidsskadade spelarna kan få matchtid redan före EM-uppehållet. Närmast en come-back är Ilir Berisha som redan spelat 45 minuter med U21-laget förra veckan. Om han skall få spela eller ej är det snarast en fråga om Sixten Boström törs chansa på att sätta in en spelare som saknar matchträning i det här känsliga läget för sportklubben.

Patrik Anttonen och Andreas Haddad skulle utifrån dagens situation möjligen kunna spela före EM-uppehållet, men jag antar att i alla fall för Patrik så är frågetecknet matchovanan. En anfallare kan man å andra sidan alltid slänga in om man vill chansa.

Längst från en comeback verkar Daniel Bamberg vara som har problem med en överbelastningsskada i underbenet. Jag läste någon annanstans att han dessutom haft samma problem i båda sina ben – när det ena blev bra så uppstod problemet i det andra i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.