Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bedoya målar igen

Alejandro som tillbringat det mest av sin tid i Skottland på en avbytarbänk eller till och med på läktaren verkar ha hittat målformen lagom till säsongsavslutningen. I den senaste ligamatchen mot Dundee Utd gjorde Alejandro ett av Rangers fem mål och i en vänskapsmatch i förrgår gjorde han Rangers första mål i en vänskapsmatch mot nordirländska Linfield. Linfield är för övrigt den klubb som Paul Muster tidigare har representerat.

Alejandros mål mot Linfield var mycket snyggt. Han sprang igenom centralt, kom fri med en målvakt på halvdistans och lobbade i full fart bollen över målvakten och in i mål. Det finns ett YouTube-klipp från matchen. Alejandros mål kommer ca. 5 minuter in i klippet.

YouTube: Linfield v Glasgow Rangers 7/5/12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.