Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Karlsson om krisen

ÖSKs VD har kommenterat ÖSKs krisläge i ett inlägg på ÖSKs websida. Precis som förra gången, då Jan Karlsson tog det skrivna ordet till hjälp för att förklara en svår situation (Nordins övergång till IFK Göteborg handlade det då om), så är det väldigt svårt att förstå vad han menar. En ofta ofullständig och komplicerad meningsuppbyggnad, krångliga ord och märkliga syftningar gör hela skrivelsen till en nästan ogenomtränglig ordmassa, som det är ytterst svårt att få något grepp om. Det är givetvis bra, att VD nu uttalar sig när ÖSK hamnat i ett väldigt besvärligt läge. Men det vore ännu bättre om det han skriver vore begripligt.

Pelle Blohm (NA): Vem skriver brandtalet för ÖSK?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.