Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kapten Blod kollar skadeläget

Kapten Blod har talat med Lars Mosander om skadeläget i truppen. Närmast att återvända till matchdugligt skick verkar Marcus Astvald att vara. Dessutom verkar det som om Daniel Bamberg snart skall kunna vara tillgänglig. Enligt Mosander är han åter i träning, men inte aktuell för måndagsmatchen mot Kalmar FF. Dessutom verkar det som om ÖSK kommer att få vänta på att få se Armend Alimi på planen igen. ÖSKs assisterande tränare konstaterar nämligen att med Mohammed Saeid avstängd så saknar man några naturliga alternativ för mittfältet och det är ju där som Alimi är tänkt att spela. När det gäller Anttonen och Haddad så är det fortfarande så, att man inte ser någon möjlighet till återkomst förrän efter EM-uppehållet. När det gäller Ilir Berisha verkar det som om man inte riktigt vet när han kommer att vara återställd. Men även för hans del verkar en återkomst efter EM som troligast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *