Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Saeid i papperstidningen

Mohammed Saeid blev sist in genom vinterfönstret efter ett ”provspel” på två månader.

NA ger Mohammed Saeid en helsida i dagens papperstidning – ja två om man även räknar med helsidesbilden på Mohammed med Vivallahöghuset i bakgrunden. Hyfsad artikel signerad Johan Arvidsson. Det mest intressanta som kommer fram är väl att vi nu vet att hans kontrakt med ÖSK är treårigt.

Lite annat småplock från artikeln är:
– att föräldrarna kom till Sverige som flyktingar från Eritrea. Mohammed är född i Katrineholm på julafton 1990.
– att han är vänsterfotad
– att hans farbror, som var hans inspirationskälla under pojkåren, även har varit tränare hos ÖSK Ungdom.
– att han tidigare provspelat med Fulham, Derby, Groningen, NEC Nijmegen, Herenveen, AIK, Malmö FF, Mjällby AIF och IFK Mariehamn. Försöken hos de holländska klubbarna skedde innen han flyttade tillbaka till Sverige och började spela med BK Forward. Närmast ett kontrakt under vintersäsongens provspel var han nog med Mjällby AIF, tror han. Dessutom hade ju IFK Mariehamn i princip förklarat att de ville ha honom om han inte fick kontrakt med ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *