Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wiktorsson spelar gärna mitttback

Kapten Blod har talat med Christoffer Wiktorsson om hur han skulle ställa sig till att spela mittback på måndag. Det verkar Wiktorsson tycka vore väldigt roligt.
– Jag skulle nog klara det bra tror jag, säger den före detta degerforsaren till kaptenens utsände (eller om det nu var en telefon inblandad i kommunikationen).

Av artikeln framgår också, att han bara spelade mittback i en halvlek mot GAIS. Där sprack alltså bloggens spekulationer angående hans mittbackstid i Göteborg. Om han sedan gick av eller fortsatte på någon annan position vet vi inte än. Den slöe domaren från GAIS-matchen har inte brytt sig om att registrera några data från matchen än, så vi får sväva i ovisshet på den punkten ett tag till.

Det verkar alltså ha varit Boris som fick spela hela matchen som mittback och då borde han ligga bättre till. Å andra sidan är Boris högerfotad och det skulle passa betydligt bättre med att ta in en vänsterfotad mittback tillsammans med Haginge så jag vet faktiskt inte vad jag skall tro om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *