Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Det kom ett litet paket…

Ett litet paket från ÖSK.

… från ÖSK häromdagen. Det var medlemskortet som anlände tillsammans med ytterligare några grejer – på gränsen till en goodiebag faktiskt. I paketet fanns det nämligen…


ett medlemskort (givetvis),


en CD med den nya inmarschlåten,


en s.k souvenircheck


och en medlemsbiljett.

Bloggen tycker:

1. Om det lilla  paketet.
Ett mycket trevligt grepp från fotbollsföreningens sida.

2. Om inmarsch-CD:n.
Även detta var ett trevligt initiativ, tycker bloggen. Som dock i nästa andetag, tycker att det hade varit bättre med en DVD. Då hade man kunna bildsätta Elden Inuti, vilket jag tycker att man lyckats väldigt bra med i det videoklipp som ligger på YouTube.

Med en DVD skulle man även kunna leverera mer material. Jag tror till exempel att en målkavalkad eller till och med en kortare video- sammanfattning av fjolårets matcher skulle vara en riktig höjdare och på sätt och vid värt hela medlemsslanten. ÖSK äger väl rättigheterna så det är väl bara att sätta igång och video-knåpa.

Inmarsch-CD:n får man för övrigt även då man hämtar ut sitt årskort på Öreebrokompaniet (upptäckte jag idag).

3. Om Souvenirchecken.
Bloggen är inte helt säker på om denna låg i alla de små paketen eller bara i de som skickades till dem som ”av misstag” betalat en för hög medlemsavgift. I det första fallet, ytterligare ett bra grepp. I det andra fallet, mindre bra. (Tänk, för att bli kompenserad för att man blivit förledd att betala för mycket, så måste man köpa grejor för ytterligare minst 200 kronor. Möjligen bra för omsättningen, men ett tveksamt sätt att betala tillbaka.

4. Om Medlemsbiljetten.
Bloggen tycker om denna också. Den fungerar som en bra påminnelse om att det faktiskt finns en gratisbiljett att hämta ut för klubbens medlemmar. Speciellt de som sitter matcherna igenom bör ge bort medlemsbiljetten till någon som kanske inte hade gått på matchen annars. Den funkar nog bra hanteringsmässigt också eftersom den kan bytas mot en riktig biljett på Mötesplats ÖSK på matchdagen.

På så sätt blir det bättre åskådarsiffror – något som hela klubbens verksamhet brukar mätas emot. Jag tycker till och med att en ståplatsbiljett på samma sätt skulle kunna få följa med till de som köper årskort. Alltid kan de väl bidra till att locka in ytterligare någon potentiell åskådare.

5. Om det som inte gick att skanna.
Jo, det var en medlemsnål med i paketet också. Om denna tycker väl bloggen maximalt så där.

Slutomdömet blir alltså: Ett riktigt bra alternativ till ett vanligt trist brev – mera grejor nästa år och gärna en innehållsrik DVD istället för CD:n.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *