Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Abdulahi lånas ut till VPS

Är det färdigsprunget på Behrn Arena för Denis Abdulahi?

ÖSK skriver på sin hemsida, att det nu är klart med Denis Abdulahis utlåning till VPS i Vasa. det är för övrigt samma klubb som ÖSK köpte Tomer Chencinski från. Det är ju nästan så att man undrar om de två transaktionerna kan ha haft något samband. Hur som helst kände parterna varandra redan innan man eventuellt kom överens om lånevillkoren.

Denis kommer att representera VPS under hela den kommande säsongen. Utlåningen sträcker sig från den första mars till den 31 oktober. Utlåningen av Abdulahi borde väl dessutom innebära att det inte längre finns något som hindrar att ÖSK tar in Mohammed Saeid i truppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.