Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Saeid mot kontrakt 1

Det verkar gå mot ett kontrakt för Mohamme Saeid – frågan är bara med vilken klubb. ÖSK väntar i dagarna besked från VPS Vasa hur det gått med Denis Abdulahis provspel. Stannar Abdulahi i Vasa, så kommer det att bli en plats ledig för Forwards mittfältare.

Dessutom rycker möjligheterna till spel med IFK Mariehamn allt närmare.  Deras danske mittfältare Allan Olesen är i Åtvidaberg och förhandlar uppenbarligen om ett kontrakt med östgötarna. Går han dit behöver IFK en ersättare och de vet vem de vill ha.
– Det är väldigt nära en övergång och det första jag gör när det blir klart är att ringa Mohammed Saeids agent, säger klubbens sportdirektör Peter Mattsson till Nya Åland.

Tillägg 120302: Åtvidaberg skriver på sim hemsida, att man nu gjort klart med den danske högerbacken. Så Mohammed Saeid kan alltså vänta sig ett telefonsamtal under dagen. Samtidigt som ÖSK måste fundera på om man vill gå vidare med honom eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.