Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eija åter i tjänst

120225.
I papperstidningen kan man idag läsa att det var bestämt sedan tidigare, att Eija skulle vara med under Turkietlägret. Fortsättningen kommer man att förhandla om. Av artikeln framgår att Eija har ett antal andra engagemang också, så det verkar tveksamt om hon kommer att medverka hos ÖSK i samma omfattning som tidigare. Utöver med ÖSK jobbar hon för närvarande med de svenska och skotska damfotbollslandslagen. Hon är också engagerad i Virginska skolans fotbollsprogram där hon jobbar ett antal förmiddagar samt med Värmlands Fotbollförbund .

120224.
I mitten av januari skrev NA, att det verkade som om Eijas tjänst som tillslagstränare hos ÖSK avslutats. Hennes kontrakt gick ut vid årsskiftet och hon hade inte hört något från ÖSK om en eventuell förlängning.

I ett web-TV inslag från NA idag kan man dock se, att hon är med på träningslägret i Turkiet. Om det rör sig om en punktinsats under träningslägret eller om en fortsättning av hennes tidigare engagemang framgår dock inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *