Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fyra ÖSKare till Jämtland

Örebrodistriktets P95-or spelar om en vecka semifinal i Svenska Fotbollförbundets distriktsturnering. Örebroarna har svarat för en riktigt bra insats och har på vägen till semifinalen i respektive gruppspel klarat av de två traditionellt starka ungdomsdistrikten Östergötland och Skåne.

I semifinalen kommer ÖLFF:s lag att få möta Jämtland/Härjedalen på bortaplan. Matchen spelas på Jämtkraft arena den 3:e mars. Det blir nästan en liten expedition för örebroarna som reser med nattåg på torsdag kväll och är tillbaka i Örebro söndag morgon.

I den 18-mannatrupp som distriktsförbndskapten Peder Hessel tagit ut dominerar BK Forward med 7 spelare, ÖSK och Karlslund bidrar med 4 var och de övriga tre kommer från Adolfsbergs IK, Rynninge IK och Yxhults IK.

De uttagna ÖSKarna är målvakten Jonathan Herbst samt utespelarna Filip Albertsson, Philip Holmer och Lukman Murad.

ÖLFF: KALLELSE: Distriktslagssamling för Pojkar 95

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.