Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bedoya på väg mot ny klubb?

Det har inte gått något vidare för Alejandro Bedoya (fotbollsmässigt) sedan han lämnade ÖSK för Glasgow Rangers. Han lyckades aldrig etablera sig i laget på grund av diverse småskador och (misstänker jag) en tränare som inte visste hur han skulle använda honom på bästa sätt.

Redan innan Glasgow Rangers tvingades in i ett rekonstruktionsförfarande på grund av sin usla ekonomi så ryktades det under januari månad om att han kunde vara på väg att bli utlånad. Nu skriver supportersiten RangersMedia, att Rangers förhandlar med en annan klubb om en övergång för Alejandros del. Om det handlar om ett lån eller ett regelrätt klubbyte framgår inte, men med tanke på Rangers ekonomiska situation, som kommer att vara fortsatt ansträngd under de närmaste åren, så är väl en försäljning som ligger närmast till hands. Rangersmedia refererar till den skotska TV-kanalen STV, men på deras websida har de ännu inte fått ut något om Bedoya.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *