Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

SEF: Dagens kalldusch

I går blev det känt, att krafter inom föreningen Svensk Elitfotboll inkl. delar av valberedningen gärna ville se Rose-Marie Frebran som föreningens nya ordförande. Inte för att man egentligen ville ha Rose-Marie (verkar det som) utan för att man inte ville ha Lars-Christer Olsson som kandiderar och föreslagits av Elfsborg. Tydligen finns det krafter som motsätter sig Olsson och Frebrans kom väl upp, eftersom man ansåg att det var ett namn som många skulle kunna enas kring.

I går förnekade Rose-Marie all kännedom om att hon skulle kunna vara aktuell för posten, men ställde sig inte heller direkt avvisande till tanken. Idag kom så vad som nog var en ordenligt kallduach för  de intrigerande. ÖSK har nämligen till posten nominerat Lars-Christer Olsson – den person som ”man” inte ville ha. Tala om magplask.

Fotbollskanalen: ÖSK har nominerat Lars-Christer Olsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.