Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Saeid med till Finland

I dagens papperstidning kan man läsa, att provtränande Mohammed Saeid får följa med ÖSKs A-trupp till Finland och inomhusturneringen i Säinäjoki.
– Mohammed har övertygat så här långt. Han åker med oss till träningsturneringen i Finland nästa vecka. Innan dess kommer vi inte att fatta något beslut om vi skall värva honom, säger ÖSKs sportchef Lennart Sjögren till tidningens utsända.

ÖSKs oförmåga att ta beslut beträffande Saeid förbryllar onekligen. Han har redan tränat ungefär en månad med truppen – nio pass i veckan. Men ÖSK tycker fortfarande inte att de kan bestämma sig om de skall ta med honom i truppen eller ej.

Jag undrar för övrigt,  om ÖSK betalar honom någon ersättning för den tid han lägger ner på träningen. Rimligtvis har han ett arbete, som han får försaka eller så studerar han. Oavsett vilket så är det nog omöjligt att kombinera med en tuff försäsongsträning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.