Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bedoyas bil attackerad

Missnöjda supportrar gav sig på Alejandro Bedoyas bil

Det har inte gått så bra för Alejandro Bedoya sedan han lämnade ÖSK för Glasgow Rangers. Speciellt mycket speltid har han inte fått och det har till och med ryktats om att han skulle kunna vara aktuell för utlåning. Någon sådan verkar det dock inte att bli eftersom han fortfarande var kvar i Rangers när det skottska transferfönstret stängdes.

Det verkar dessutom som om vissa element bland Rangerssupportrarna är väldigt missnöjda över hans insatser. Något som i går gick ut över hans bil. Hans Audi Q7 blev nämligen preparerad med toalettpapper och ägg. Bilden togs av Alejandro som sedan lade ut den på Twitter.

The Scottish Sun skriver om ”incidenten”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.