Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordin till IFK Göteborg…

skriver FotbollDirekt, som svar på min undran nedan. Även om inget är klart och påskrivet  är (enligt FD) klubbarna överens om en övergångssumma på 7,5 mkr. Lennart Sjögren vill naturligtvis inte bekräfta, vilket han ju rent formellt inte kan göra innan alla namnteckningar är på plats. Men det lutar nog åt att den här övergången nu är avklarad.

ÖSKs ersättning på sju och en halv miljon kronor är den högsta som klubben någonsin kunnat räkna hem. Enligt FD så fick man på sin tid 6,9 mkr då man sålde Niklas Skoog till Malmö FF. Men det var 10 år sedan så rent köpkraftsmässigt var nog den affären värd mera oberoende om man värderar köpkraften i standardmjölk eller fotbollsspelare.

Bloggen tycker, att det här verkar ha blivit en riktigt bra affär, men lägger med en brasklapp om att det givetvis beror på hur man kommer att täta det hål som Nordin lämnar efter sig på mittfältet. Eller tycker man sig ha gjort det redan med Alimi och Bamberg?

Göteborgs-Posten: Gerzic kom till Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.