Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordin sågar NA

I papperstidningen försöker sig NA:s sportredaktion på en sammanfattning av vad som hittills hänt beträffande Nordin Gerzics eventuella flytt till IFK Göteborg. Trots den braskande kvällstidningsrubriken ”Stjärnans dolda spel”  har man dock inte något egentligt nytt att tillföra. Det handlar mest om en sammanställning av vad som skrivits i tidning och på nät om saken sedan Nordin skrev ett femårskontrakt med ÖSK i augusti. Dessutom lindar man in ryktesspridningen kring Tobias Grahns eventuella värvning till ÖSK  i sin sammanställning.

Det enda som väl egentligen är nytt i sammanhanget är tidningens påstående att Nordin särbehandlas av ÖSKs ledning.
– Nordin säger och gör vad han vill och när han vill, sägs en källa ha sagt till tidningen.

Dessutom skriver man att IFK Göteborg hade missat storleken på Nordins friköpsklausul och därför först lagt ett för lågt bud, som ÖSK-ledningen tackade nej till. I övrigt var det väl inte mer nytt än vad man kan få fram genom att söka på Nordin hos bloggens Pinboardarkiv.

Nordin själv verkar inte överdrivet imponerad av vad tidningen fått till. På Twitter skriver han: ”fan vad denna tidning har grymma journalister som avslöjar så mycket och allt e fel jäkla bra jobbat alltså NA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.