Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Expressen: Grahn ersätter Gerzic

Expressen har nu vaknat till och rapporterar att det blir Tobias Grahn som kommer att ersätta Nordin Gerzic. Ingen direkt nyhet där för de som följt ryktesflödet under den senaste tidningen.

Enligt tidningen kommer Nordin att presenteras som ett nyförvärv av IFK Göteborg i morgon. Tidningen påstår, att Grahn erbjudits en månadslön på 150.000, medan Nordin ”bara” tjänade 124.000. Grahn vill, precis som tidigare, helst inte kommentera saken alls, men ”lovar” ett besked  januari månad om var han skall spela i fortsättningen.

Att Expressen skulle ha tillgång till både vad ÖSK erbjudit Grahn i lön, samt dessutom hur hög Nordins nuvarande lön är, tycker jag verkar rätt långsökt. Här handlar det väl mest om om spekulationer och gissningar i sann kvällstidningsanda från deras sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.