Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordin blir blåvit – trots allt?

Aftonbladet skriver idag, att IFK Göteborg och Nordin Gerzic nu har kommit överens om de personliga villkoren för en övergång till göteborgsklubben. Påståendet är så pass specifikt, att man nog får lov att anta att det också är korrekt. Visserligen skrivs och påstås det både ett och annat vid den här tiden på fotbollsåret, men Aftonbladet har säkert något på fötterna när de vågar sig på ett sådant påstående. Kommentarer från bloggen kommer dock först då övergången bekräftats av klubbarna. (Så får jag lite tid på mig att fundera om detta är övervägande bra eller övervägande dåligt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.