Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inga (egentliga) dementier från ÖSK-håll om Nordin och IFK Göteborg

De av NA:s sportjournalister som med morgontjänst har fått jobba hårt den här förmiddagen efter det att Aftonbladet släppte ”nyheten” om att Nordin Gerzics övergång till IFK Göteborg är mer eller mindre klar. Förutom den så kallade läkarundersökningen brukar ju överenskommelsen om de personliga villkoren vara sista fasen av en spelarövergång. Är hand då klar för göteborgarna? NA:s reportrar har försökt bringa klarhet i vad statusen på den påstådda övergången är.

Lennart Sjögren dementerar, att någonting skulle vara klart mellan ÖSK och IFK Göteborg. Dessutom säger han att man fortfarande räknar med Nordin Gerzic i ÖSK. Vilket i och för sig är logiskt, men inte säger ett dugg om man verkligen förhandlar och i så fall hur långt framskridna förhandlingar är.

Nordin, som praktiskt nog blivit av med sin mobiltelefon och lär ha stängt ner sin Facebooksida, lyckades inte undvika NA-sportens Johan Tollén, som spårat mittfältaren till stamfiket Java. Nordin förnekar, att han ens diskuterat personliga villkor med IFK Göteborg. Något sådant blir inte aktuellt för hans del förrän de två klubbarna eventuellt blivit överens om en övergång. Att klubbarna faktiskt förhandlar  undslipper dock Nordin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.