Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grahn mot ÖSK?

Grahn överens om ÖSK-villkor
skriver NA idag i både papperstidningen och på nätet. Varken Grahn eller ÖSK verkar dock vilja kommentera saken närmare. Tidningen åberopar istället anonyma uppgiftslämnare.  Nyckelorden i sammanhanget är ”erfar nu NA”.

Hur pass mycket insyn källan har i frågan har vi ju ingen aning om. Jag tror, att eftersom det rör sig om en i sammanhanget högprofilerad nyhet att tidningen har rätt mycket  på fötterna.

Grahn har dock varit med om ett antal övergångar under sin karriär och bör vara en slipad förhandlare. Det kan inte alls uteslutas, att han fortfarande diskuterar med flera parter. Dessutom gör hans sociala situation att en flytt till Örebro knappast kan vara optimal.

Uppgiften att Grahn verkligen är på väg in skulle i och för sig kunna styrkas/stärkas av dagens rykten om att Nordin går till Göteborg. Ett mittfält med båda spelarna lär aldrig bli optimalt, så det är möjligt att ÖSK tar in Grahn för att täcka upp efter Gerzic. Dessutom lär Gerzics eventuella övergång till IFK Göteborg i så fall med råge kunna finansiera kontrakteringen av Grahn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.